KUNST DOOR DE BRIEVENBUS

Meer informatie of aanmelden?
Neem telefonisch of per e-mail contact op met Thea Swalen: ontwikkeling@seniorengoirle.nl of 06-29038591.
Aanmelden graag vóór 7 april onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en zo mogelijk e-mailadres.

Aanmelden als vrijwilliger?
Wilt u helpen dit project te laten slagen? Geef u dan op als vrijwilliger.
De kaarten met de opdrachten worden door vrijwilligers bij de deelnemers bezorgd. Daarvoor zoeken we nog vrijwilligers, die om de week de kaarten in de bus van de deelnemers willen bezorgen.
U kunt zich bij Thea Swalen daarvoor aanmelden via ontwikkeling@seniorengoirle.nl of 06-29038591

Nieuw bij Senioren Goirle, in samenwerking met Atelier ’78: KUNST DOOR DE BRIEVENBUS

Senioren uit Goirle en Riel te laten genieten van tekenen en knutselen: dat is het doel van dit nieuwe initiatief van onze kennis- en kunstkring. Senioren Belangen Riel sluit aan bij dit project. Je hoeft helemaal geen kei te zijn in tekenen of knutselen. Iedereen in welkom. Het gaat er om te ontdekken hoeveel plezier je kunt beleven met creatief bezig zijn. Door een subsidie van het Lang Leve Kunst Fonds kost deelname aan dit programma helemaal niets. Het project start per 15 april 2024 en loopt tot na de zomer van 2024.

Hoe werkt het?
U krijgt om de week een kaart door de brievenbus met daarop een tekenopdracht. Met pen, potlood of ander creatief materiaal gaat u aan de slag. Als u de opdracht heeft afgerond, kunt u die naar ons mailen en dan krijgt u een reactie. Maar dat hoeft natuurlijk niet. U kunt uw kunstwerk ook gewoon voor u zelf houden.

U kunt de opdrachten zelfstandig maken, lekker vanuit huis, wanneer het u uitkomt. Maar misschien is het nog leuker als u het samen doet met en ‘maatje’: een (klein)kind, vriend(in) of buurtgenoot. Aan u de keuze.

Na afloop sluiten we gezamenlijk het project af met een gezellig samenzijn met zoveel mogelijk deelnemers, waarbij we ook elkaars werk kunnen bekijken.